Skrivet av: kritiskmybell | januari 6, 2009

JVM – Canada värdiga vinnare

Det klagas en hel del på domarna under JVM, med rätta. Speciellt i finalen höll jag på att gå i taket. Det var tydligen helt ok att köra över den Svenska målvakten, Canadas målvakt blev aldrig överkörd.

Tre kronor spelade ett schysstare spel helt enkelt. Målvakten ska vara helig, hade Svenskarna kört över Canadas målvakt hade dom blivit lynchade.

Men oavsett hur domarna agerade så var Canada det lag som var bäst på planen. Sverige gjorde inga mål, eller ju ett. Gör man fler än ett mål på alla power play som Sverige hade så ska man inte vinna en vm-final.

Stort grattis till Canada, även om några spelare i Canada borde ha fått kompanistryk för sitt beteende vad det gäller att köra över målvakten.

Grattis Canada till guldet.

Så lev som ni vill och kolla på världen med kritiska ögon…

BloggRegistret.se

Annonser

Responses

  1. Efter att ha tittat några ggr extra på ”överkörningarna” så är min bedömning att Markström till stor del filmade/överdrev. Det var inte snyggt av Canada för det, men jag tycker vi får skylla oss själva. Filmning ska bestraffas det också

  2. Någon har samma åsikt, om än något mer svartvit, kanske:

  3. Tycker att det är skandal att domarna viker ner sej för Kanada. jag skulle absolut inte känna nån stolthet över detta guld om jag var ”kanadick” enbart skam

    Att dem inte ser över inflytandet de stora nationerna har på alla sätt..från att flytta träningstider till byta omklädningsrum m.m.. Så jävla dåligt beteende..
    Nä ut med all info om vad de håller på med i media så alla får se hur fan dem beter sej, så kanske det blir nån ändring…Så här ska det inte få gå till i dagens hockey..

  4. Håller med dig ”groban”. Det borde finnas någon nämd som kollar på domarnas och funktionärernas insatser. Fast det är klart, då är väl de också ”köpta” eller har vikt sig för de stora gossarna


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: